Urządzenia i Akcesoria
Eierpunsch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Gläser
Składniki
-
Zucker100 g
-
Wasser120 g
-
Zitronensaft25 g
-
trockener Weißwein400 g
-
Eier2
-
geschlagene Sahne (opcjonalnie) zum Servieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
3 g
Kalorie
883 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spargel und Kartoffeln
50 min
Tomaten-Dip
5 min
Birnenspiralen auf Schokopudding
30 min
Galia-Melonen-Bowle mit Minz-Granita
6 godz.
Gewürzter Eierpunsch
4 godz. 30 min
Eierpunsch
20 min
Olivenöl-Eis
13 godz. 25 min
Eierlikör
15 min
Holländische Kirschtorte
2 godz. 30 min
Drömmar
50 min
Hot Sarti
20 min
Schneller Grießpudding mit heißen Kirschen
25 min