Urządzenia i Akcesoria
Eierpunsch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Gläser
Składniki
-
Zucker100 g
-
Wasser120 g
-
Zitronensaft25 g
-
trockener Weißwein400 g
-
Eier2
-
geschlagene Sahne (opcjonalnie) zum Servieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
3 g
Kalorie
883 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eierlikör
15 min
Bratapfelpunsch mit Vanille-Zimt-Sahne
40 min
Eierpunsch
20 min
Solero-Dessert
30 min
Mini-Garnelen-Omelettes
35 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Paprika-Konfitüre süß-herzhaft
25 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Pudding Oma Erna
30 min
Olivenöl-Eis
13 godz. 25 min
Rahm-Sauerkraut mit Chorizo
1 godz. 10 min
Der Milchreis
45 min