鸡肉、桃子和菠菜沙拉配核桃
TM6

鸡肉、桃子和菠菜沙拉配核桃

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 80 克 核桃仁
  • 65 克 橄榄油
  • 1 瓣 蒜头
  • 300 克 鸡胸肉 ,切成条(约1厘米x3-4厘米),吸干水分
  • 2 - 3 小撮 盐
  • 150 克 桃子 ,切片(约1厘米厚)
    lub 150 克 杏桃 ,切片(约1厘米厚)
  • 30 克 苹果醋
  • 15 克 黄芥末
  • ½ 茶匙 盐
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • ½ 茶匙 甜红辣椒粉
  • 2 - 3 小撮 糖
  • 300 克 新鲜菠菜叶 ,洗净沥干

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
3212.7 kJ / 767.9 kcal
Białko
21.4 g
Węglowodany
9.7 g
Tłuszcz
73 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Błonnik
3.8 g
Sód
532.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy