Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 核桃仁
- 65 克 橄榄油
- 1 瓣 蒜头
- 300 克 鸡胸肉 ,切成条(约1厘米x3-4厘米),吸干水分
- 2 - 3 小撮 盐
-
150
克 桃子 ,切片(约1厘米厚)
lub 150 克 杏桃 ,切片(约1厘米厚) - 30 克 苹果醋
- 15 克 黄芥末
- ½ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 甜红辣椒粉
- 2 - 3 小撮 糖
- 300 克 新鲜菠菜叶 ,洗净沥干
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3212.7 kJ / 767.9 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 73 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 532.9 mg