Urządzenia i Akcesoria
Revet gulerodssalat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portioner
Składniki
-
gulerødder hele, trimmet og skrællet (ca. 1-3 gulerødder)600 g
-
skalotteløg skåret i halve25 g
-
bredbladet persille, frisk skåret i tredjedele, blade og stilke5 g
-
vindruekerneolie40 g
-
hvidvinseddike25 g
-
citronsaft20 g
-
sennep10 g
-
havsalt3 knivspidser
-
sort peber, stødt3 knivspidser
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
220 mg
Białko
2 g
Kalorie
665 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen