Revet gulerodssalat

Revet gulerodssalat

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portioner

Składniki

  • gulerødder hele, trimmet og skrællet (ca. 1-3 gulerødder)
    600 g
  • skalotteløg skåret i halve
    25 g
  • bredbladet persille, frisk skåret i tredjedele, blade og stilke
    5 g
  • vindruekerneolie
    40 g
  • hvidvinseddike
    25 g
  • citronsaft
    20 g
  • sennep
    10 g
  • havsalt
    3 knivspidser
  • sort peber, stødt
    3 knivspidser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 220 mg
Białko 2 g
Kalorie 665 kJ / 159 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie