Urządzenia i Akcesoria
Zoet ontbijtbrood
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 stuks
Składniki
Crumble
-
suiker20 g
-
bloem30 g
-
boter in stukken25 g
Deeg
-
eieren waarvan 1 losgeklopt2
-
eierdooiers2
-
boter in stukken100 g
-
suiker50 g
-
huisgemaakte vanillesuiker1 tl
-
verse gist verkruimeld40 g
-
melk150 g
-
bloem500 g
-
zout1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
1106 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
7201.5 kJ /
1720 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
39 g
Węglowodany
241 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 godz.
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 min
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Gezouten karamel toffees
1 godz. 45 min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Brak ocen
Sinaasappel Sponge Cake
1 godz.
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.