Urządzenia i Akcesoria
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
52.8 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
2560.2 kJ /
611.9 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
80.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew spread (10-12 months)
5 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 godz. 10 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Pea shakshuka with bacon dust
55 min
Cauliflower flammkuchen
1 godz.
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 godz. 30 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Mini Gugelhupf bundts
2 godz.
Dark chocolate pecan bites
1 godz. 5 min
Pepita almond Florentines
1 godz.
Mango sago pudding
35 min