Urządzenia i Akcesoria
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
52.8 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
2560.2 kJ /
611.9 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
80.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan bolognese
50 min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Seeded pastry
15 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Turmeric and tequila
24 godz. 10 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.