Urządzenia i Akcesoria
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
8 stuks
Składniki
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
454.8 mg
Białko
13.3 g
Kalorie
1536 kJ /
367.1 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Gourmet
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Snackflix Board
Keine Bewertungen
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Keine Bewertungen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 Min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Keine Bewertungen
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min