Urządzenia i Akcesoria
Kartoffelgratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portioner
Składniki
-
kartofler skrællet og skåret i stykker, der passer gennem påfyldningsrøret1200 g
-
gruyére ost skåret i stykker (3 cm)100 g
-
fed hvidløg1
-
fløde, 35 %500 g
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
muskatnød, stødt1 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
357 mg
Białko
8 g
Kalorie
1604 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blomkålspuré med trøffel
25 min
Ratatouille
40 min
Blomkålsris
10 min
Karry-rejer (2500 kcal)
Brak ocen
Falafel-vafler
Brak ocen
Ris salat med grøntsager
Brak ocen
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Brak ocen
Bulgurhvede
Brak ocen
Tostadas med kylling og raja
40 min
Asparges med citronkapers
Brak ocen
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Brak ocen
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Brak ocen