Pulled pork sandwiches

Pulled pork sandwiches

5.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 portioner

Składniki

Marinade
  • nakkesteg i ét stykke
    1200 - 1500 g
  • oregano, tørret
    1 spsk
  • hvidløgspulver
    1 spsk
  • spidskommen, stødt
    1 spsk
  • røget paprika, stødt
    1 spsk
  • paprika
    1 spsk
  • sort peber, stødt
    1 tsk
South Carolina BBQ sauce
  • dijonsennep (se variation)
    180 g
  • ketchup
    130 g
  • æblecidereddike
    50 g
  • soyasauce
    50 g
  • tabasco (opcjonalnie)
    3 - 5 dråber
  • farin
    80 g
  • hvidløgspulver
    3 tsk
  • cayennepeber, stødt
    ¼ - ½ tsk
  • løgpulver
    1 spsk
  • salt
    2 tsk
Grill
  • brioche burgerboller
    8 - 10
  • bacon, i skiver grillet, til servering (se tip) (valgfrit)
  • coleslaw til servering (valgfrit)
  • majskolber grillede (se tip)
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1712 mg
Białko 50 g
Kalorie 2666 kJ / 637 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie