Urządzenia i Akcesoria
Pulled pork sandwiches
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 portioner
Składniki
Marinade
-
nakkesteg i ét stykke1200 - 1500 g
-
oregano, tørret1 spsk
-
hvidløgspulver1 spsk
-
spidskommen, stødt1 spsk
-
røget paprika, stødt1 spsk
-
paprika1 spsk
-
sort peber, stødt1 tsk
South Carolina BBQ sauce
-
dijonsennep (se variation)180 g
-
ketchup130 g
-
æblecidereddike50 g
-
soyasauce50 g
-
tabasco (opcjonalnie)3 - 5 dråber
-
farin80 g
-
hvidløgspulver3 tsk
-
cayennepeber, stødt¼ - ½ tsk
-
løgpulver1 spsk
-
salt2 tsk
Grill
-
brioche burgerboller8 - 10
-
bacon, i skiver grillet, til servering (se tip) (valgfrit)
-
coleslaw til servering (valgfrit)
-
majskolber grillede (se tip)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1712 mg
Białko
50 g
Kalorie
2666 kJ /
637 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommer BBQ
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling teriyaki
20 min
Kødboller med tomatsauce
45 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen