蒲瓜吻魚羹

蒲瓜吻魚羹

1.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 吻仔魚
    120 克
  • 880 克
  • 太白粉
    2 大匙
  • 蒲瓜 (約1 顆),去皮去籽,切片0.5公分寬
    400 - 500 克
  • 香油
  • ,1支,切蔥花
    20 克
  • 烹大師鰹魚高湯粉
    ½ 茶匙
  • ,依個人口味調整
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 113.7 kcal / 475.7 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 4.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 1442 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...