蒲瓜吻魚羹
TM6 TM5

蒲瓜吻魚羹

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 120 克 吻仔魚
  • 880 克 水
  • 2 大匙 太白粉
  • 400 - 500 克 蒲瓜 (約1 顆),去皮去籽,切片0.5公分寬
  • 香油
  • 20 克 蔥 ,1支,切蔥花
  • ½ 茶匙 烹大師鰹魚高湯粉
  • ¼ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
475.7 kJ / 113.7 kcal
Białko
9.3 g
Węglowodany
4.5 g
Tłuszcz
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
3.3 g
Sód
1442 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy