
Urządzenia i Akcesoria
蒲瓜吻魚羹
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
吻仔魚120 克
-
水880 克
-
太白粉2 大匙
-
蒲瓜 (約1 顆),去皮去籽,切片0.5公分寬400 - 500 克
-
香油
-
蔥 ,1支,切蔥花20 克
-
烹大師鰹魚高湯粉½ 茶匙
-
鹽 ,依個人口味調整¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
113.7 kcal /
475.7 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
4.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
1442 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

慶端午
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan