Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Schweineschmalz
- 60 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 10 g Paprika edelsüß
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 600 g Schweinegulasch, in Würfeln (4 cm)
- 500 g Weinsauerkraut
- 100 g Weißwein, trocken
- 300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 1000 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 200 g Sahne
- 20 g Speisestärke
- 10 g Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2707 kJ / 646 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 1766 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30 Min
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Gyros-Auflauf
1 Std. 20 Min
Würstchen-Gulasch
35 Min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 Min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1 Std. 20 Min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 Std.
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1 Std. 30 Min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 Min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1 Std.
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1 Std.