Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cobertura
- 150 g de almendras
- 130 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 100 g de azúcar
- 50 g de agua
Bizcocho
- 150 g de azúcar
- 3 huevos
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de harina
- 15 g de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
- azúcar glass, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 10 rebanadas
- Kalorie
- 18408.2 kJ / 4399.7 kcal
- Białko
- 75.9 g
- Węglowodany
- 445.4 g
- Tłuszcz
- 270 g
- Tłuszcz nasycony
- 123.4 g
- Błonnik
- 24.2 g
- Sód
- 1636 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pay de guayaba con almendras
4h 30min
Galletas de avena y pasas
1ч. 30 мин.
Bizcocho de almendras
30min
Dumplings tyrolean (Schlutzkrapfen)
Brak ocen
Brazo gitano de café
2ч. 30 мин.
Plátanos al estilo Foster con crumble (Hestan Cue™)
30min
Rollos de lasaña con espinacas
1h
Bizcocho de limón
2h
Pastel Griego de Nuez "Karidopita"
1h 15min
Pastel de zanahoria Victoria
50min
Pay dátil y nuez
1ч. 10 мин.
Carlota de limón
5h