老豆腐蒸腊肉
TM6 TM5

老豆腐蒸腊肉

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 350 克 老豆腐
  • 150 克 腊肉
  • 500 克 水 ,蒸煮用
  • 1 支 新鲜小米椒 ,切圈
  • 2 根 葱 ,切末
  • 少许 油
  • 1 汤匙 蒸鱼豉油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1790 kJ / 428.3 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
6.9 g
Tłuszcz
36.6 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Błonnik
0.1 g
Sód
625.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy