Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 克 老豆腐
- 150 克 腊肉
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 1 支 新鲜小米椒 ,切圈
- 2 根 葱 ,切末
- 少许 油
- 1 汤匙 蒸鱼豉油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1790 kJ / 428.3 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 36.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 625.6 mg