Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 小支 青葱 ,切块
- 70 克 红萝卜 ,切块
- 140 克 西葫芦 ,切块
- 400 克 水
- 1 ½ 茶匙 盐
- 50 克 藜麦 (小小米)
- 80 克 番茄 ,切小块
- 2 汤匙 橄榄油
- 2 汤匙 意大利香脂醋
- 1 茶匙 黑色小茴香籽
- 1 小撮 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 709 kJ / 171 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2 g