Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 牛里脊 ,切小块
- 400 克 卷心菜 ,切块
- 80 克 面粉
- 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 5 克 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 543.3 kJ / 129.9 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 384.8 mg