Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 黄豆
- 700 克 水
- 400 克 娃娃菜 ,切细段
- 5 克 紫菜 ,掰成小片
- 5 克 淡味虾皮
- 1 小撮 盐 ,依个人口味调整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 572.5 kJ / 137 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 290.5 mg