Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 只 红皮日本小南瓜 ,约700-800克
- 230 克 水
- 5 克 昆布 ,干的,洗净
- 25 克 日本淡口酱油
- 100 克 味醂
- 5 克 糖
- 10 克 干柴鱼片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 710 kJ / 169.7 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 36.8 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 330.8 mg