Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 75 g boter in stukjes gesneden, en een beetje voor de taartvorm
- 170 g bloem en een beetje voor de taartvorm
- 1 snuifje zout
-
½
tl vanillesuiker, huisgemaakt
lub ¼ tl vanille-extract, natuurlijk - 50 g water
Trim
- 1000 g appels (alle soorten), Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippin of Gravenstein.
- 30 g kristalsuiker
- 10 g boter, in stukjes gesneden
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1001.9 kJ / 239.3 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 32.9 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 50.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolade babka
3 Std.
Amandelmelk
10 min
Soubisesaus
Brak ocen
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 min
Granaatappel Mojito
10 min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1sa 30 dk
Karameltaart
3h 50min
Basis kippenbouillon
35min