Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de betterave crue
- 150 g de panais
- 150 g de patate douce
- 150 g de pommes de terre
- l'eau froide
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1 Std. 10 Min
Bolognaise au soja
40 Min
Pâtes au pesto à l'italienne et tomates cerises confites (végétarien)
30 Min
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Meal Prep - Oeufs | Pain complet à l'épeautre, tartinade d'oeuf à l'avocat, jus de légumes
Brak ocen
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 Min
Galettes de pommes de terre farcies aux champignons
1 Std.
Cuisson de l'épeautre perlé
35 Min
Sauce à la moutarde et à l'aneth
2 godz. 15 min
Penne alla puttanesca
35 Min
Taboulé au quinoa et au thon
40 Min
Crème de pois
40 Min