Focaccia blé entier avec oignon et poivron

Focaccia blé entier avec oignon et poivron

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions

Składniki

La pâte
  • huile d'olive pour le saladier
  • d'eau
    300 g
  • de miel
    3 c. à café
  • de levure fraîche émiettée
    20 g
    2 c. à café de levure déshydratée, émiettée
  • de farine de blé complet
    400 g
  • de sel
    ½ c. à café
La garniture
  • d'oignon coupé en deux
    150 g
  • de poivron rouge coupés en 4 quartiers et égrainés
    150 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de poivre, fraichement moulu
    ¼ c. à café
  • de romarin frais haché
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 369 kcal / 1544 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 57 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 201 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...