Focaccia blé entier avec oignon et poivron

Focaccia blé entier avec oignon et poivron

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions

Składniki

La pâte
  • huile d'olive pour le saladier
  • 300 g d'eau
  • 3 c. à café de miel
  • 20 g de levure fraîche émiettée
    2 c. à café de levure déshydratée, émiettée
  • 400 g de farine de blé complet
  • ½ c. à café de sel
La garniture
  • 150 g d'oignon coupé en deux
  • 150 g de poivron rouge coupés en 4 quartiers et égrainés
  • 30 g d'huile d'olive
  • ¼ c. à café de poivre, fraichement moulu
  • 2 c. à café de romarin frais haché

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Sód 201 mg
Białko 10 g
Kalorie 1544 kJ / 369 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...