
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de pommes de terre
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
de pommes de terre coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte1200 g
-
de Gruyère coupé en morceaux (3 cm)100 g
-
gousse d'ail1
-
de crème, min. 30% M.G.400 - 500 g
-
de sel1 c. à café
-
poivre moulu1 pincée
-
de noix de muscade moulue1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
317 kcal /
1327.4 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
19.9 g
Węglowodany
25.8 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
289.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Découpe-Minute TM5
29 Przepisów
Beneluks
Beneluks