Urządzenia i Akcesoria
Cottage pie med colcannon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portioner
Składniki
Fyld
-
cheddar skåret i stykker (2 cm)100 g
-
fed hvidløg1
-
rosmarin, frisk1 tsk
-
løg opdelt100 g
-
gulerødder skrællet, skåret i stykker (2 cm)100 g
-
olivenolie15 g
-
hakket oksekød brudt i stykker500 g
-
champignoner, friske opdelt125 g
-
½ tsk oksebouillon, hjemmelavetoksebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret½
-
vand125 g
-
tomatpure15 g
-
worcestershire sauce10 g
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
sukker2 tsk
-
salt plus ekstra efter smag½ tsk
-
sort peber, stødt plus ekstra efter smag¼ tsk
Colcannon
-
grønkål stilke fjernet, skåret i stykker (2 cm, se tip)100 g
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
salt1 tsk
-
kartofler skrællet, skåret i stykker (5 mm)550 g
-
sødmælk170 g
-
smør i tern30 g
-
forårsløg skåret i tynde skiver diagonalt, til pynt1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1007 mg
Białko
24 g
Kalorie
1979 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Irsk mad
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kyllingegalette for familien
1 godz. 55 min
Entrecote med svampe risotto
Brak ocen
Butter chicken
50 min
Jalisco kødsovs
30 min
Fajitas med oksekød
Brak ocen
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen