Muffins med parmaskinke og soltørrede tomater

Muffins med parmaskinke og soltørrede tomater

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
16 stykker

Składniki

  • ekstra jomfruolivenolie for at smøre
  • parmesanost i stykker
    85 gram
  • quinoa
    55 gram
  • mandler, med skind
    200 gram
  • basilikum, frisk kun blade
    3 kviste
  • tørrede tomater drænet
    85 gram
  • hytteost
    300 gram
  • bagepulver
    1 ½ tsk
  • vand
    100 gram
  • æg, store blomme og hvide adskilt
    5
  • salt efter smag
    1 tsk
  • parmaskinke
    16 skiver

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 539 mg
Białko 11 g
Kalorie 699 kJ / 167 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie