
Urządzenia i Akcesoria
Glutenfrit kartoffelbrød
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 stykker
Składniki
-
vand900 g
-
kartofler skåret i stykker (3 cm)200 g
-
mælk150 g
-
citronsaft, friskpresset10 g
-
gær30 g
-
sukker1 tsk
-
glutenfrit mel450 g
-
tapiokamel50 g
-
quinoamel25 g
-
salt1 tsk
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til smøring20 g
-
sorte sesamfrø (opcjonalnie)1 spsk
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
246 kcal /
1032 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
498 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Glutenfri
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
2 godz. 20 min
1 godz. 50 min
1 godz.
3 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 5 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen