Urządzenia i Akcesoria
Glutenfrit kartoffelbrød
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 stykker
Składniki
-
vand900 g
-
kartofler skåret i stykker (3 cm)200 g
-
mælk150 g
-
citronsaft, friskpresset10 g
-
gær30 g
-
sukker1 tsk
-
glutenfrit mel450 g
-
tapiokamel50 g
-
quinoamel25 g
-
salt1 tsk
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til smøring20 g
-
sorte sesamfrø (opcjonalnie)1 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
498 mg
Białko
4 g
Kalorie
1032 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brioche burgerboller
2 godz. 10 min
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Brak ocen
Ciabatta
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Glutenfrit toastbrød
Brak ocen
Glutenfrit briochebrød
Brak ocen
Brød af boghvede, chia og kerner
Brak ocen
Nem brioche
Brak ocen