Glutenfrit kartoffelbrød

Glutenfrit kartoffelbrød

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 stykker

Składniki

  • vand
    900 g
  • kartofler skåret i stykker (3 cm)
    200 g
  • mælk
    150 g
  • citronsaft, friskpresset
    10 g
  • gær
    30 g
  • sukker
    1 tsk
  • glutenfrit mel
    450 g
  • tapiokamel
    50 g
  • quinoamel
    25 g
  • salt
    1 tsk
  • ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til smøring
    20 g
  • sorte sesamfrø (opcjonalnie)
    1 spsk

Wartości odżywcze na 1 stykke

Kalorie 246 kcal / 1032 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 48 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 498 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie