Urządzenia i Akcesoria
Glutenfrit kartoffelbrød
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 stykker
Składniki
-
vand900 g
-
kartofler skåret i stykker (3 cm)200 g
-
mælk150 g
-
citronsaft, friskpresset10 g
-
gær30 g
-
sukker1 tsk
-
glutenfrit mel450 g
-
tapiokamel50 g
-
quinoamel25 g
-
salt1 tsk
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til smøring20 g
-
sorte sesamfrø (opcjonalnie)1 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
498 mg
Białko
4 g
Kalorie
1032 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Portugisisk brød (Pão de água)
3 godz. 30 min
Baguette
3 godz. 45 min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1 godz. 45 min
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Glutenfrit toastbrød
Brak ocen
Glutenfrit briochebrød
Brak ocen
Brød af boghvede, chia og kerner
Brak ocen