
Urządzenia i Akcesoria
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 stykker
Składniki
Bao boller
-
sukker1 tsk
-
tørgær1 tsk
-
mælk160 g
-
hvedemel kinesisk, lavt glutenindhold (se tip)220 g
-
bagepulver½ tsk
Syltede løg
-
rødløg skåret i skiver50 g
-
riseddike50 g
-
salt1 ½ tsk
-
sukker1 ½ tsk
Svampe i barbecuesauce
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)20 g
-
fed hvidløg3
-
vegetabilsk olie plus ekstra til børstning20 g
-
forårsløg skåret i skiver, plus ekstra til pynt45 g
-
kejserhat skåret i stykker (ca. 2 cm x 7 cm)450 g
-
barbecuesauce70 g
-
soyasauce50 g
-
vand630 g
-
korianderblad, friskt til pynt
-
rød chili, frisk skåret i skiver, til pynt
-
sesamfrø til drysning
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
190 kcal /
793 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
917 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
2 Std. 20 Min
1 Std. 50 Min
1 Std.
3 Std. 30 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
1 Std. 5 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen