Urządzenia i Akcesoria
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 stykker
Składniki
Bao boller
-
sukker1 tsk
-
tørgær1 tsk
-
mælk160 g
-
220 g hvedemel, kinesisk, lavt glutenindhold (se tip)hvedemel kinesisk, lavt glutenindhold (se tip)220 g
-
bagepulver½ tsk
Syltede løg
-
rødløg skåret i skiver50 g
-
50 g hvidvinseddikeriseddike50 g
-
salt1 ½ tsk
-
sukker1 ½ tsk
Svampe i barbecuesauce
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)20 g
-
fed hvidløg3
-
vegetabilsk olie plus ekstra til børstning20 g
-
forårsløg skåret i skiver, plus ekstra til pynt45 g
-
kejserhat skåret i stykker (ca. 2 cm x 7 cm)450 g
-
barbecuesauce70 g
-
soyasauce50 g
-
vand630 g
-
korianderblad, friskt til pynt
-
rød chili, frisk skåret i skiver, til pynt
-
sesamfrø til drysning
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
917 mg
Białko
7 g
Kalorie
793 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche burgerboller
2 godz. 10 min
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Ciabatta
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Glutenfrit kartoffelbrød
Brak ocen
Glutenfrit toastbrød
Brak ocen
Glutenfrit briochebrød
Brak ocen
Brød af boghvede, chia og kerner
Brak ocen
Nem brioche
Brak ocen