Urządzenia i Akcesoria
Glutenfrit toastbrød
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz.
10 stykker
Składniki
Gæring
-
boghvedemel45 g
-
rismel glutenfrit30 g
-
vand85 g
-
gær10 g
Dej
-
vand500 g
-
gær10 g
-
psyllium husk20 g
-
glutenfrit mel500 g
-
salt1 tsk
-
vegetabilsk olie til smøring2 tsk
-
mælk til børstning1 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
515 mg
Białko
3 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brioche burgerboller
2 godz. 10 min
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Brak ocen
Ciabatta
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Glutenfrit kartoffelbrød
Brak ocen
Glutenfrit briochebrød
Brak ocen
Brød af boghvede, chia og kerner
Brak ocen
Nem brioche
Brak ocen