Glutenfrit toastbrød

Glutenfrit toastbrød

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz.
10 stykker

Składniki

Gæring
  • boghvedemel
    45 g
  • rismel glutenfrit
    30 g
  • vand
    85 g
  • gær
    10 g
Dej
  • vand
    500 g
  • gær
    10 g
  • psyllium husk
    20 g
  • glutenfrit mel
    500 g
  • salt
    1 tsk
  • vegetabilsk olie til smøring
    2 tsk
  • mælk til børstning
    1 spsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 515 mg
Białko 3 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie