Urządzenia i Akcesoria
Glutenfrit briochebrød
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 skiver
Składniki
Gæring
-
mælk180 g
-
sukker10 g
-
gær25 g
-
boghvedemel20 g
Dej
-
smør til smøring
-
æg3
-
glutenfrit mel380 g
-
sukker60 g
-
salt1 tsk
-
psyllium husk2 spsk
-
glutenfrit mel
Bagning
-
æg sammenpisket1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 skive
Białko
4 g
Kalorie
1050 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Portugisisk brød (Pão de água)
3 godz. 30 min
Baguette
3 godz. 45 min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1 godz. 45 min
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Glutenfrit kartoffelbrød
Brak ocen
Glutenfrit toastbrød
Brak ocen
Brød af boghvede, chia og kerner
Brak ocen