Glutenfrit briochebrød

Glutenfrit briochebrød

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 skiver

Składniki

Gæring
  • mælk
    180 g
  • sukker
    10 g
  • gær
    25 g
  • boghvedemel
    20 g
Dej
  • smør til smøring
  • æg
    3
  • glutenfrit mel
    380 g
  • sukker
    60 g
  • salt
    1 tsk
  • psyllium husk
    2 spsk
  • glutenfrit mel
Bagning
  • æg sammenpisket
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 skive

Białko 4 g
Kalorie 1050 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie