Urządzenia i Akcesoria
Hel dampet kylling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portioner
Składniki
Svesker og appelsinfyld
-
fed hvidløg1
-
løg (ca. 70 g)½
-
smør20 g
-
blommer, tørrede, uden sten80 g
-
bredbladet persille, frisk kun blade2 kviste
-
rosmarin, frisk (ca. 10 cm), kun blade1 kviste
-
appelsin kun skal, ingen hvid marv, fint revet½ - 1
-
appelsinjuice2 tsk
-
solsikkekerner30 g
-
brød, hvidt, daggammelt eller sprødt brød, frosset, optøet let og revet i stykker (3 cm), (ca. 2-3 skiver)100 g
-
havsalt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
Krydret Cajun rub
-
havsalt160 g
-
chilipulver1 spsk
-
røget paprika, stødt1 spsk
-
løg stykker, tørret1 spsk
-
hvidløg, granuleret1 spsk
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
cayennepeber, stødt2 tsk
-
timian, tørret1 spsk
-
basilikum, tørret1 spsk
-
oregano, tørret1 spsk
-
korianderfrø1 spsk
-
hvid peber, stødt¼ tsk
-
sort peber, stødt2 tsk
Hel kylling
-
vand1000 g
-
kylling (1,2-1,6 kg)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1732 mg
Białko
80 g
Kalorie
3582 kJ /
853 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling teriyaki
20 min
Kødboller med tomatsauce
45 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen