Urządzenia i Akcesoria
Salat med rødbeder, pærer og blåskimmelost
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portioner
Składniki
-
smør1 spsk
-
pekannødder50 g
-
appelsin (opcjonalnie) kun skal, ingen hvid marv½
-
macadamia olie2 spsk
-
honning1 tsk
-
æblecidereddike1 spsk
-
vand800 g
-
rødbeder skrællet og skåret i tern (2 cm)800 g
-
grønne bønner, friske trimmet og skåret i halve200 g
-
rucola120 g
-
blå ost skåret i tynde skiver100 - 200 g
-
pære skåret i tynde skiver1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681 mg
Białko
17 g
Kalorie
2237 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen