Pane agli spinaci

Pane agli spinaci

4.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 fette

Składniki

Spinaci
  • di acqua
    500 g
  • di spinaci freschi
    250 g
Pane in cassetta
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di latte
    220 g
  • di zucchero
    20 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    12 g
  • di farina tipo 0
    420 g
  • uovo
    1
  • di burro morbido, a pezzi
    60 g
  • di sale
    10 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 188.6 kcal / 789.2 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Sód 365.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...