Urządzenia i Akcesoria
Gryderet med lam, aubergine og spidskommen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portioner
Składniki
-
mynte, frisk kun blade15 g
-
olivenolie70 g
-
auberginer skåret i stykker (2 cm)350 g
-
rødløg opdelt250 g
-
fed hvidløg4
-
lammekølle skåret i stykker (3-4 cm)700 g
-
spidskommen, stødt1 spsk
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
balsamico20 g
-
græsk yoghurt125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.2 g
Kalorie
2888 kJ /
690 kcal
Tłuszcz
55.3 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alt til påske
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling teriyaki
20 min
Kødboller med tomatsauce
45 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen