Gedeostæg med brøndkarse og rødbeder

Gedeostæg med brøndkarse og rødbeder

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner

Składniki

Rødbeder
  • kogte rødbeder i tern (5 mm)
    80 g
  • salt
    2 knivspidser
  • sort peber, stødt
    2 knivspidser
  • balsamico
    1 spsk
Gedeostæg
  • mandler, flager
    40 g
  • gedeost, alle slags
    270 g
  • olivenolie
    2 spsk
Rede af brøndkarse
  • basilikumblade
    50 g
  • mandler, med skind røget
    40 g
  • parmesanost skåret i stykker (2 cm)
    50 g
  • olivenolie
    50 g
  • fed hvidløg
    1
  • brøndkarse
    60 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 22.2 g
Kalorie 2397 kJ / 573 kcal
Tłuszcz 52 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie