Urządzenia i Akcesoria
Agurkesalat med dild og creme fraiche dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portioner
Składniki
-
agurker ender fjernet, skrællede eller ikke skrællet (ca. 800 g)4 - 5
-
græsk yoghurtcreme fraiche efter smag200 - 250 g
-
salt efter smag1 - 2 tsk
-
4 spsk dild, tørretdild, frisk fint skåret1 bundt
-
sort peber, stødt (opcjonalnie)1 tsk
-
æblecidereddike (opcjonalnie)1 spsk
-
sukker, hvid (opcjonalnie)1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portioner
Sód
3630 mg
Białko
15 g
Kalorie
2694 kJ /
644 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
26 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen