Urządzenia i Akcesoria
Gelatine gusto Champagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
36 pezzi
Składniki
-
60 g zucchero
-
25 - 30 g di gelatina in polvere
-
700 - 750 g di Prosecco700 - 750 g di Champagne
-
225 g di soda
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
3.8 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
106.8 kJ /
25.5 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 anni Vorwerk
6 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Tortelli di patate parmensi
1 godz. 30 min
Brioche francese al burro
5 godz. 40 min
Bignè arcobaleno
2 godz.
Pici all'etrusca
1 godz. 45 min
Panini arcobaleno
5 godz.
Satay di pollo con verdure
Brak ocen
Cuori di speck e noci al forno
1 godz. 30 min
Biscotti sandwich al burro di arachidi
30 min
Merendine yo-yo
1 godz.
Panini semidolci
1 godz. 30 min
Muffin glassati
1 godz.
Crespelle ai funghi
1 godz. 30 min