Urządzenia i Akcesoria
Gelatine gusto Champagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
36 pezzi
Składniki
-
60 g zucchero
-
25 - 30 g di gelatina in polvere
-
700 - 750 g di Prosecco700 - 750 g di Champagne
-
225 g di soda
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
3.8 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
106.8 kJ /
25.5 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 anni Vorwerk
6 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Parfait cioccolato bianco e cookies
24 godz. 30 min
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4 godz.
Bocconcini di formaggio alle erbe sott'olio
61 godz. 30 min
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10 min
Chicken tikka
3 godz. 30 min
Granita alle fragole
15 min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 godz. 30 min
Cupole di gelatina alla frutta
1 godz. 30 min
Pane intrecciato timo e limone
4 godz.
Bretzel farciti con speck, Emmental e cetriolini
16 godz. 30 min
Limonata al cetriolo
5 min
Sorbetto ai limoni con salsa ai frutti di bosco
15 min