Urządzenia i Akcesoria
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
10 portions
Składniki
Rum Raisins
-
raisins2 oz
-
water, to coverdark rum to cover
Caramel
-
sugar5 oz
-
water divided37 ½ oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar2 oz
Budín
-
sugar4 ½ oz
-
whole milk14 oz
-
day old bread torn into pieces (see Tip)4 ½ oz
-
vanilla extract1 tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
242.1 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1791.3 kJ /
428.1 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
63.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Salsa Brava
10 min
Basic Quinoa
35 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Crunchy Seed Sticks with Bacon and Cheese
35 min
French Toast Waffles
30 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Cucumber Yogurt Dressing
5 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Beignets
3 godz.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min