
Urządzenia i Akcesoria
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Sweet Potato
-
water30 oz
-
sweet potato peeled, sliced into rounds (¼ in.)8 - 10 oz
Tiger's Milk
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
garlic clove1
-
habanero chili stem and seeds removed (see Tip)½ - 1
-
red onion in pieces1 ½ oz
-
fresh ginger peeled, thinly sliced½ inch
-
lime juice3 oz
-
lemon juice1 ½ oz
-
seafood stock2 oz
-
fresh sea bass boneless, skinless (see Tip)2 oz
-
sea salt½ tsp
-
ice cubes1 oz
Ceviche
-
fresh sea bass boneless, skinless, cubed (see Tip)16 oz
-
red onion thinly sliced3 ½ oz
-
sea salt to taste½ tsp
-
mini red peppers sliced in rings, to garnish
-
plantain chips, to serve
-
ripe avocados sliced2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
379 kcal /
1585.5 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
18.2 g
Węglowodany
30.3 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
657.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chill Out
15 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone