Urządzenia i Akcesoria
Raw kibbeh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
800 g
Składniki
-
onions cut into quarters150 g
-
salt1 tbsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
fresh mint (opcjonalnie) leaves only3 - 5 sprigs
-
fresh basil (opcjonalnie) leaves only2 sprigs
-
500 g beef, or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)lamb meat or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)500 g
-
ice cubes2 - 3
-
fine bulgur wheat soaked and well strained (see tip)80 g
-
Arabian spice mix2 level tsp
-
fresh basil leaves to garnish2 - 3
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
14.4 g
Kalorie
647.5 kJ /
154.8 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cochinita Pibil
4 godz.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Tahini dip (tarator)
5 min
Muhamara dip
5 min
Fish tagine with tahini
1 godz. 15 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Tarator (tahini dip)
5 min