
Urządzenia i Akcesoria
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Sweet Potato
-
water850 g
-
sweet potatoes peeled, sliced into rounds (½ cm/¼ in.)225 - 285 g
Tiger's Milk
-
fresh cilantro leaves15 g
-
garlic clove1
-
habanero chilli stem and seeds removed (see Tip)½ - 1
-
red onion in pieces45 g
-
ginger, fresh peeled, thinly sliced1 ½ cm
-
lime juice85 g
-
lemon juice45 g
-
fish broth60 g
-
fresh sea bass boneless, skinless,60 g
-
sea salt½ tsp
-
ice cubes30 g
Ceviche
-
fresh sea bass boneless, skinless, cubed450 g
-
red onions thinly sliced100 g
-
sea salt to taste½ tsp
-
red bell peppers mini, sliced in rings, to garnish
-
plantain chips, to serve
-
avocados sliced2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
379 kcal /
1585.5 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
18.2 g
Węglowodany
30.3 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
657.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Keep it Cool!
15 Przepisów
Kanada
Kanada