三文鱼配牛油果酱和茉莉花冻
TM6

三文鱼配牛油果酱和茉莉花冻

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 5 克 茉莉花茶叶
  • 600 克 沸水
  • 50 克 糖
  • 适量 水 ,浸泡用
  • 15 克 吉利丁片 ,3片
  • 150 克 原味酸奶
  • 1 颗 牛油果 ,取肉切块
  • 2 - 3 克 盐
  • 15 克 特级初榨橄榄油
  • 200 克 新鲜三文鱼鱼排
  • 1 颗 牛油果
  • 适量 盐 ,根据个人口味调节
  • 2 汤匙 特级初榨橄榄油
  • ½ 颗 青柠檬皮 ,切末
  • ¼ 颗 柠檬汁

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1454.8 kJ / 348 kcal
Białko
14.1 g
Węglowodany
20.4 g
Tłuszcz
23.6 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Błonnik
1.2 g
Sód
305.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy