Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 牛油果 ,只取果肉
- 100 克 香蕉 ,切块
- 50 克 新鲜嫩菠菜
- 400 克 牛奶 (见要诀)
- 70 克 绿花椰菜, 切小朵
- 2 茶匙 杏仁黄油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1538 kJ / 366 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 25.3 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 108 mg