Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 55 克 油
- 35 克 葱 ,切小段
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 1000 克 小龙虾 ,洗刷干净
- 3 汤匙 生抽
- 1 汤匙 醋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1724.5 kJ / 412.5 kcal
- Białko
- 24.7 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 33.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1667.2 mg