Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 新鲜茭白 ,切成能横向放入进料口的长度
- 100 克 青椒 ,去籽,切成能放入进料口的长度
- 20 克 油
- 200 克 猪肉丝
- 10 克 料酒
- 15 克 生抽
- 3 克 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1191.5 kJ / 285 kcal
- Białko
- 21.7 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 18.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1074.7 mg