
Urządzenia i Akcesoria
Speltpizza med nektarin, prosciutto balsamico-glaze
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portioner
Składniki
Dej
-
vand220 g
-
tørgær2 tsk
-
speltmel200 g
-
bagehvedemel plus ekstra til afstøvning200 g
-
olivenolie plus ekstra til smøring20 g
-
havsalt1 tsk
Balsamico-glaze
-
balsamico250 g
-
sukker25 g
Topping
-
peberfrugtpesto4 spsk
-
mozzarella skåret i skiver250 g
-
parmaskinke revet i store stykker (ca. 80 g)6 skiver
-
nektariner hver skåret i 8 segmenter2
-
timian, frisk kun blade4 kviste
-
rucola50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
733 kcal /
3067 kJ
Białko
32.7 g
Tłuszcz
26.7 g
Węglowodany
90.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
15 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen