Pesto di basilico

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 vasetti

Składniki

  • 160 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 60 g di pinoli
  • 2 di spicchi di aglio (opcjonalnie)
  • 160 g di foglia di basilico fresco
  • 300 g di olio di oliva
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vasetto

Sód 2270 mg
Białko 35 g
Kalorie 7782 kJ / 1860 kcal
Tłuszcz 192 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 35 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...