Urządzenia i Akcesoria
Hash Brown Potato Cake (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feederYukon gold potatoes whole or cut into pieces to fit into the feeder1100 g
-
vegetable oil15 g
-
150 g back bacon, dicedpancetta150 g
-
unsalted butter clarified, divided60 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Bread Rolls with Chorizo
Brak ocen
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Quick Rise Basic Bread
45 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Steamed Egg Cups
20 min
Creamy pistachio pasta
40 min
Mac and Cheese (TM7)
20 min