Urządzenia i Akcesoria
Hash Brown Potato Cake (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feederYukon gold potatoes whole or cut into pieces to fit into the feeder1100 g
-
vegetable oil15 g
-
150 g back bacon, dicedpancetta150 g
-
unsalted butter clarified, divided60 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min
Mayonnaise
5 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Swedish meatballs and mash
50 min
Sweet Cucumber Pickles
48 godz. 20 min
Pimento Spread
5 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 godz.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min