Urządzenia i Akcesoria
Raspberry Almond Pulp Cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 pieces
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
unsalted butter diced115 g
-
almond pulp skin on from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
icing sugar255 g
-
all-purpose flour115 g
-
salt⅛ tsp
-
egg whites from large eggs3
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
fresh raspberries170 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
62 mg
Białko
8 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
No Waste
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Baked Chili Beans
50 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
Brak ocen
Pumpkin Seed Butter
35 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2 godz. 55 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 godz. 30 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14 godz. 30 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 godz. 10 min