Raspberry Almond Pulp Cakes

Raspberry Almond Pulp Cakes

5.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 pieces

Składniki

  • unsalted butter to grease
  • unsalted butter diced
    115 g
  • almond pulp skin on from homemade almond milk (see Tip)
    170 g
  • icing sugar
    255 g
  • all-purpose flour
    115 g
  • salt
    ⅛ tsp
  • egg whites from large eggs
    3
  • vanilla extract, natural
    1 tsp
  • fresh raspberries
    170 g
  • icing sugar to dust

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 62 mg
Białko 8 g
Kalorie 1448 kJ / 346 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...