Urządzenia i Akcesoria
Raspberry Almond Pulp Cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 pieces
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
unsalted butter diced115 g
-
almond pulp skin on from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
icing sugar255 g
-
all-purpose flour115 g
-
salt⅛ tsp
-
egg whites from large eggs3
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
fresh raspberries170 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
62 mg
Białko
8 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
No Waste
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Pistachio Butter
5 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 min
Cashew Milk (Metric)
5 min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 min
Matcha Hot Chocolate
15 min