Urządzenia i Akcesoria
Raspberry Almond Pulp Cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 pieces
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
unsalted butter diced115 g
-
almond pulp skin on from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
icing sugar255 g
-
all-purpose flour115 g
-
salt⅛ tsp
-
egg whites from large eggs3
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
fresh raspberries170 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
62 mg
Białko
8 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
No Waste
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Otak-otak Steamed Buns
1 godz. 40 min
Vegan Chocolate Cake
Brak ocen
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Brioche
8 godz.
Golden Fruit Smoothie
10 min
Hamantaschen
1 godz. 55 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Brak ocen
Blueberry cheesecake ice cream
14 godz. 35 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Pistachio Butter
5 min
Pistachio cream
15 min