Urządzenia i Akcesoria
Montélimar-Nougat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
40 Stücke
Składniki
-
Eiweiß1
-
Honig cremig400 g
-
Öl zum Einfetten
-
Oblaten10 - 12 Blätter
-
Mandeln, blanchiert100 g
-
Haselnüsse50 g
-
Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
1 g
Kalorie
265 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mandel Petit Fours
30 min
Schokoladen-Taler
1 godz.
Kaffee-Allerlei
2 godz.
Marzipan-Rohmasse
1 godz. 10 min
Cookie Cereals
1 godz. 30 min
Cheesecake-Mandeln
2 godz.
Schoko-Orangen-Fudge-Konfekt
8 godz.
Ontbijtkoek (Frühstückskuchen)
1 godz.
Latte-macchiato-Rolle
4 godz.
Gebrannte Mandeln im weißen Schoko-Kokosmantel
40 min
Lemon Crinkle Cookies
2 godz. 45 min
Christstollen-Cantuccini
2 godz. 30 min