Urządzenia i Akcesoria
Mediterranes Pane Bianco
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 Stücke
Składniki
-
Milch160 g
-
frische Hefe grob zerbröselt20 g
-
Zucker5 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten300 g
-
Öl30 g
-
Salz1 TL
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft60 g
-
Rosmarin, getrocknet, gehackt2 TL
-
Gouda in Stücken100 g
-
Kapern, eingelegt z. B. Non-Pareilles2 - 3 TL
-
Milch2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
452 mg
Białko
10 g
Kalorie
1075 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2024
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kartoffel-Sahne-Gratin-Türmchen
12 godz.
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 min
Mediterrane Baguettes
4 godz.
Mediterrane Fladenbrote
1 godz. 45 min
Schnelle Erdbeer-Tarte
2 godz.
Zwiebel-Hefe-Taler
1 godz. 50 min
Ciabatta
8 godz. 30 min
Pflaumen-Wecken mit Pflaumensauce
2 godz. 20 min
Italienische Ciabattas
4 godz. 30 min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 godz.
Baguettes auf die Schnelle
50 min
Buttermilch-Weckchen
1 godz. 30 min