Urządzenia i Akcesoria
Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
65 Stück
Składniki
-
frische Hefe10 g
-
Weißwein, trocken175 g
-
Hartweizenmehl (Semola), siehe Tipp300 g
-
Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Olivenöl150 g
-
Salz10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
60 mg
Białko
1 g
Kalorie
208 kJ /
50 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tannenbaum-Brioche
2 godz. 30 min
Schokoladen-Pekannuss-Tartelettes
1 godz.
Grissini-Trio
1 godz. 40 min
Bao-Buns aus dem Eier-Pochierer
1 godz.
Mini-Ingwer-Kirsch-Panettoni
5 godz.
Knusperstangen
1 godz.
Schoko-Chili-Eis mit Whiskey-Sirup
15 godz.
Speck-Röstzwiebel-Knoten
1 godz.
Pecorino-Rosmarin-Kekse (Low Carb)
1 godz. 30 min
Dinkel-Seelen
9 godz.
Orient-Fladenbrote
1 godz.
Haselnuss-Kaffee-Kugeln
50 min