Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Crab Stack
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
water850 g
-
white jasmine rice70 g
-
jumbo lump crab meat drained, (100 g drained)170 g
-
avocado small (approx. 85 g flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh cilantro leaves, chopped, to garnishmicrogreens to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1109 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min
Ukrainian dressed herrings
1 godz.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 min
Tequila Sour
10 min
Orange Buttermilk Chess Pie
4 godz. 15 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Cucumber Margarita
10 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min