
Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Crab Stack
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
water850 g
-
white jasmine rice70 g
-
jumbo lump crab meat drained, (100 g drained)170 g
-
avocado small (approx. 85 g flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
microgreens to garnish
-
ponzu sauce2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
265 kcal /
1109 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Happy Easter!
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Możesz także polubić...
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Oysters with Lime Granita
Brak ocen
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Acadian Chicken Fricot
1 godz. 30 min
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10 godz.
Steak Tartare
15 min
Cranberry Pear Cider
25 min
Spiced Pears with Sangria
1 godz. 20 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Mustard-Dill Sauce
2 godz. 15 min