Urządzenia i Akcesoria
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
romaine lettuce halved to fit in feeder tube150 g
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed600 g
-
walnut oil1 tbsp
-
blue cheese crumbled, divided150 g
-
toasted hazelnuts chopped, divided50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460.9 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Spicy Beef with Red Capsicums
30 min
Three Egg French Omelet
30 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Mini Frittatas
35 min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min
Natillas
1 godz.
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 godz.